Winkel

UITGELICHT

Schoenmakerij Bik kijkt vooruit

Sinds 1990 is Schoenmakerij Bik actief in het centrum van Bergschenhoek. Was het de eerste jaren vader Bik die als vakkundig schoenmaker zijn klanten ontving, zes jaar geleden kwam zoon Olaf de gelederen versterken en inmiddels vormen ze een team dat weet waar het voor staat: vakbekwaam werken, service bieden en bovendien de keuze uit een ruim assortiment aan accessoires.

Schoenen, laarzen en tassen zijn in goede handen bij Bik. Alle soorten en maten; zowel de doordeweekse als de sjieke en alles wat daar tussen zit. Bik is lid van het Schoenmakersgilde en kan daardoor de originele materialen inkopen van de betere merken schoenen als Van Bommel, Van Lier en Greve.
Maar er is nog veel meer te vinden in de oorspronkelijke zaak aan de Dorpsstraat. Onlangs werd nieuwe software aangeschaft waardoor, naast de vele sleutels die al gemaakt konden worden, nu ook de moeilijker autosleutels nagemaakt worden; inmiddels lukt dat bij ruim 75% van de modellen. Naast de schoenen en de sleutels kan men er terecht voor de stomerij, voor naamplaten en voor heel veel accessoires waaronder fraaie leren riemen.
Tijdens het Jodokus Jeugdfestival – waar de familie Bik zich al vele jaren voor inzet - eerder deze maand werd bekend dat Bik hoofdsponsor was geworden en de kinderen onder andere voorzag van felgekleurde hesjes en een tasje.
En het laatste nieuws: er zijn plannen om de winkel te restylen en helemaal opnieuw in te richten. Om klaar te zijn voor de toekomst.

Foto
Vader en zoon Bik; vakmensen en bovendien zeer klantgericht.


Winkeluitgelicht